• Importeur van kwaliteitswijnen
  • Betalen met iDeal en Overschrijving
0
producten

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

SDEN-1 Wijnvignet

€ 95,00


BLARICUM/HUIZEN
8 + 15 april 2019

Altijd al meer willen weten over wijn? Dan kunt u nu bij ons de officiële SDEN-1 cursus volgen en het Wijnvignet behalen. SDEN staat voor Stichting Dranken Examens en Normering en niveau 1 is het niveau dat personeel in de horeca en de vakhandel tenminste zou moeten hebben. Deze cursus is ook geschikt voor particulieren die interesse hebben in en meer willen weten over wijn. In twee avonden gaat u veel wijnen proeven om daarbij de karakteristieke eigenschappen van de betreffende wijnen te leren herkennen. Naast dit praktijkgedeelte krijgt u ook de nodige theorie voorgeschoteld. Het volgende wordt behandelt:

- Wat is wijn?
- De samenstelling van een druif
- Hoe wordt wijn gemaakt
- De belangrijkste druivenrassen
- Wijn proeven en beoordelen
- Wijnglas en temperatuur
- Wijn spijs combineren
- Geografische ligging wijngebieden
- Hoe lees ik een etiket?
- Verantwoord drinken

De kosten voor de cursus bedragen € 95,-. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, de te proeven wijnen en een e-learning tool. Na deze cursus kunt u zelf het examen online afleggen. De kosten hiervan bedragen € 15,-. Als u slaagt voor dit examen, krijgt u het Wijnvignet opgestuurd.

De cursus zal gegeven worden door Register Vinoloog Marcel van der Schagt en wel op maandag 8 april en maandag 15 april, van 19.30uur tot 22.00uur (uitloop is mogelijk) bij Gooimeer Brouwerij, Binnendelta 4-L, Blaricum. Deze cursus geven wij aan groepen van minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers.


Schrijf je eigen recensie

U recenseert: SDEN-1 Wijnvignet

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit

In Almere bezorgen wij gratis. Buiten Almere worden er bij bestellingen met een totale waarde van € 75,- of meer geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen met een totale waarde lager dan € 75,- en die buiten Almere geleverd dienen te worden, wordt er € 6,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Toevoegen aan wijntas

SDEN1 Wijnvignet

More Views

  • SDEN1 Wijnvignet