• Importeur van kwaliteitswijnen
  • Betalen met iDeal en Overschrijving
0
producten

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

SDEN-2 Wijnoorkonde

€ 235,00


BLARICUM/HUIZEN
5 avonden mei 2019

In vijf avonden leert u hoe wijn wordt gemaakt, leert u over wijnwetgeving en hoe u de informatie op een wijnetiket kunt interpreteren. Daarnaast leert u over de belangrijkste wijngebieden in de hele wereld, zowel door de theorie eigen te maken als het proeven van de wijnen uit die gebieden.

De kosten voor de cursus bedragen € 235,-. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal en de te proeven wijnen (ongeveer 45 in totaal). Na deze cursus kunt u zelf het examen aanvragen. De kosten hiervan bedragen
€ 85,-. Het examen bestaat uit 46 meerkeuze vragen over de theorie en 4 meerkeuze vragen over de ter plekke te proeven wijnen.

De cursus zal gegeven worden door Register Vinoloog Marcel van der Schagt en wel op de maandagen 6 mei, 13 mei, 20 mei, 27 mei en 3 juni, van 19.30uur tot 22.00uur (uitloop is mogelijk) bij Gooimeer Brouwerij, Binnendelta 4-L, Blaricum. Vervolgens kunt u op 20 juni 2019 examen doen in Maarn. Deze cursus geven wij aan groepen van minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers.


Schrijf je eigen recensie

U recenseert: SDEN-2 Wijnoorkonde

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit

In Almere bezorgen wij gratis. Buiten Almere worden er bij bestellingen met een totale waarde van € 75,- of meer geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen met een totale waarde lager dan € 75,- en die buiten Almere geleverd dienen te worden, wordt er € 6,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Toevoegen aan wijntas

SDEN-2 Wijnoorkonde

More Views