Horeca

Wijnhuis Divino duVin is een kleine maar hard groeiende importeur. Doordat wij klein zijn werken wij zeer klantgericht, hebben wij weinig kosten en daardoor kunnen wij de wijnen tegen scherpe prijzen aanbieden. Ten opzichte van groter wijnleveranciers onderscheiden wij ons vooral in wat u niet van ons krijgt:

-Geen contracten: Wij zijn niet bang om u als klant te verliezen. Mocht u toch met ons willen stoppen, dan kan dat gewoon.
-Geen sigaar uit eigen doos: Bij ons geen snoepreisjes naar producenten, die u uiteindelijk zelf heeft betaald.
-Geen ingewikkelde kortingsconstructies: Onze prijzen zijn al zeer scherp. De enige korting die wij hanteren is bij vooruitbetaling.
-Geen wijnen die ‘op de hoek van elke straat’ verkrijgbaar zijn.


Wat krijgt u dan wel:

-Mooie, unieke wijnen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
-Breed aanbod.
-Persoonlijke aandacht.
-Uitmuntende service.

Vanuit eigen import kunnen wij huiswijnen, arrangementswijnen, kaartwijnen, mousserende wijnen en dessertwijnen leveren uit Frankrijk, Italië, Duitsland, Spanje en Portugal. Zowel klassieke wijnen uit klassieke gebieden als ook eigenzinnige, moderne wijnen van innovatieve wijnhuizen. Daarnaast kunnen wij door middel van samenwerking met andere importeurs, wijnen uit andere landen leveren, ook landen buiten Europa. Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. Wij willen op wijngebied uw partner zijn, met u meedenken en aan uw wensen of die van uw gasten voldoen. Daarbij streven wij naar langdurige relaties maar zit u bij ons niet vast aan een contract. Als u meer wilt weten, neem dan contact met ons op. Wij komen graag een keer vrijblijvend bij u langs.

info@divinoduvin.nl
06-54944171